letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

diumenge, 25 de juliol del 2010

Temps de platja, banyador i llibre: Recomanacions d'estiu de lamalla.cat

lamalla.cat ha preparat un recull de recomanacions de lectures d'estiu: Temps de platja, banyador i llibre, entre d'altres recomanen el Premi Llibreter 2010 Maletes perdudes d'en Jordi Puntí, els èxits de Sant Jordi com  novel·la de Xavier Bosh de Se sabrà tot, Premi Sant Jordi, El viatge al poder de la ment d'Eduard Punset, El Boulevard dels francesos de Ferran Torrent,  i La màscara del rei Artur i El viatge d'anada i tornada dels mediàtics Pilar Rahola i Gerard Piqué. En castellà trien a l'Arturo Pérez Reverte amb el llibre de ficció més venut: El asedio.
Altres llibres premiats aquest 2010 que ens recomanen són Les terres promeses de Joan Barril, premi Sant Joan; Contes russos de Francesc Serés i L'ombra dels dies roja de Carles Miralles premiats amb els premis de la Crítica Literària; El testament d'Alcestis de l'escriptor Miquel de Palol amb el qual ha guanyat el Premi Nacional de Literatura; qualsevol de Vicenç Villatoro que ha estat guardonat enguany amb el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull; Les veus del Pamano de Jaume Cabré reconegut amb el premi d'Honor de les Lletres Catalanes; La mala dona de Marc Pastor, premi Crims de Tinta; Anatomía de un instante de Javier Cercas que s'ha endut el Terenci Moix; Egosurfing de Llúcia Ramis reconeguda amb el Josep Pla de Narrativa; o Lo que esconde tu nombre de Clara Sánchez guanyadora del Nadal.
No obliden els clàssics per les vacances Anton Txékhov, J.D. Salinger, el poeta català Joan Maragall, l'escriptor i humorista nord-americà, Mark Twain i del professor, periodista, crític, dramaturg i novel·lista, Gonzalo Torrente Ballester.
També autors que han mort durant el 2010: Miguel Delibes i José Saramago. Ens recomanen recuperar Cinco Horas con Mario de Delibes i Assaig sobre la ceguesa de Saramago.
En les recomanacions per aquest estiu tampoc falten els bestsellers com El tiempo entre costuras de María Dueñas i  La herencia de la tierra l'opera prima d'Andrés Vidal que gràcies al boca-orella ja ha venut 30 mil exemplars, Venganza en Sevilla de Matilde Asensi, Dime quién soy de Julia Navarro.
D'altres no s'han venut tant però han tingut bones crítiques com De què parlo quan parlo de córrer d'Haruki Murakami, Tot el que podríem haver estat si tu i jo no fóssim tu i jo d'Albert Espinosa o Arrels nòmades de Pius Alibek.
Llegir tot l'article a la malla.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada