letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 6 de juliol del 2010

Cafè Lebab: la paraula té un nou espai a Barcelona

Linguamón – Casa de les Llengües inicia la seva programació cultural amb l’obertura del Cafè Lebab. Amb aquesta proposta, comença el rodatge d’aquest nou espai cultural que sota el format de Cafè d’espectacles promourà un diàleg fecund al voltant de la paraula i els llenguatges artístics.
La primera edició de Cafè Lebab marca el caràcter que Linguamón – Casa de les Llengües vol imprimir a una part del que seran les seves propostes culturals a partir del 2013, quan la futura seu de Can Ricart estarà rehabilitada: espectacles de petit format on la paraula és la protagonista, on s’acosten les llengües gràcies a un treball acurat amb intèrprets i traductors i on es provoca el diàleg entre artistes i públic.
Durant 10 dies, del 8 al 17 de juliol, en un muntatge escenogràfic màgic i suggerent al bell mig de l’antiga fàbrica, Cafè Lebab presenta una programació eclèctica i arriscada que va des de l’actuació inèdita del gran mestre del free jazz i poeta Cecil Taylor acompanyat d’Amiri Baraka, a un combat de picat entre glosadors i bertsolaris. Al Cafè s’hi escoltarà la paraula canalla del més autèntic cabaret berlinès, la veu de grans poetes actuals, la paraula de Yoshi Oïda, un dels grans actors del teatre de gest, i els millors slamers de l’esfera urbana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada