letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimecres, 13 d’abril del 2011

15è Sant Jordi de la llibreria La Central

Aquest any, la llibreria La Central celebra el seu 15è Sant Jordi amb una programació especial durant tota la setmana!  Han preparat actes per a tots els gustos i edats, amb convidats de luxe. A més a més, entre el 15 i el 21 d'abril, podrem beneficiar-nos d'un descompte del 5% a totes les seves llibreries i, com de costum, el dia de Sant Jordi d'un 10% de descompte.

Programació
> Dissabte 16 d'abril
Conte-taller: La iaia, de Maria Tarragó SD Edicions, a les 12h a La Central del Raval

> Dilluns 18 d'abril
Presentació a 3veus a les 19h a La central del Raval
L'últim dia abans de demà, d' Eduard Márquez, L'home de la maleta, de Ramon Solsona i La caçadora de cossos, de Najat El Hachmi

Taller per a nens i nenes de 5 a 11 anys.

> Dimarts 19 d'abril
Aliments contra l'estrès: com combatre l'insomni, l'ansietat i el sobreprès, amb Pilar Senpau a les 19:30h, a La Central del carrer Mallorca.

Nínive, de Javier Calvo a les 19.30h a La Central del Raval
Nínive és un espectacle literari-musical a partir de la lectura dramatitzada a dos veus,  Javier Calvo i Carlota Gómez, del relat Nínive de Javier Calvo. Amb projeccions a càrrec del realitzador de videoclips Manolo Vázquez i de la música de Luís Gámez.

Minimúsica: Els Transports. Cicle de músiques modernes per a tota la mainada amb els grups Evripidis and his Tragedies, Mujeres i Me and The Bees a les 17. 30h, a La Central del Raval

>Dimecres 20 d'abril
Nit en verd. Literatura i futbol. a les 21.30h retransmissió de la final de la Copa del Rei de futbol entre el Barça i el Real Madrid a La Central del carrer Mallorca.
De 19:30 a 21h: Taula rodona
Abans i durant el partit escalfarem l'ambient amb la nostra millor alineació: Enrique Vila-Matas, Sergi Pàmies, Jordi Puntí, Anton Maria Espadaler i John Carlin, arbitrats per Antoni Munné.

> Dijous 21 d'abril
Misteris i llegendes a la facultat: Carme Riera, José Enrique Ruiz-Domènec, Carles Quílez a les 19h a La Central del carrer Mallorca.
L'escenari del crim: la Universitat Autònoma de Barcelona.

> Dissabte 23 d'abril
Tàndem poètic : Joan Margarit i Luis García Monteroles 19h a La Central del carrer Mallorca

Signatures, de 11h a 21h, a la parada de Rambla Catalunya, cantonada Mallorca de M.Rivas, E.Punset, M.Malzieu, J.Guillamon, E.Mendoza, E.Vila-Matas, N.El Hachmi, A.Grandes, S.Alcàntara, E.Márquez, entre d'altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada