letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 3 de maig del 2011

Jornades de Poesia i Mestissatge: Poesia & Rock

El proper dimecres 11 de maig, se celebraran les XVII Jornades de Poesia i Mestissatge a l’Aula Magna de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, organitzades per l'Aula de Poesia. Enguany, el tema és la relació entre la poesia i el rock.

11.15h Obertura. Presentat per Lourdes Cirlot, Vicerectora d'Arts, Cultura i Patrimoni de la UB, i Eduard Sanahuja, Vicepresident de l’Aula de Poesia de Barcelona.

11:30h Conferència inaugural: Músics elèctrics, poetes del soroll. A càrrec de Carlos Zanón.

12:30 h Taula Rodona: Influències mútues poesia & rock. Amb Santiago López Navia (poeta i professor universitari), Ignacio Julià (crític musical) i José Ignacio Lapido (músic). Coordinada per J.A. Arcediano.

17:30h Taula Rodona: Poesia, rock i resistència. Amb David Castillo (poeta i periodista), Bikimel (músic) i Sabino Méndez (músic i escriptor). Coordinada per Clara Comas.

19:00h Poesia per la diversitat. Recital poètic i musical als jardins romàntics de la UB: lectura de poemes i lletres de cançons per part dels participants de les jornades seguit d’una breu actuació musical.

1 comentari: