letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 23 de maig del 2011

Poesia gustosa

La poesia no només alimenta l’esperit. Les seves paraules, belles i precises, sadollen l’ànima però si us animeu a compartir l’experiència de la Poesia Gustosa comprovareu que, fins i tot, us satisfaran tant com un bon àpat.
I és que, al voltant de l’exposició L'Art del Menjar, que podreu visitar a La Pedrera fins el 26 de juny, s’ha organitzat una vetllada literària de descoberta sensorial.
Al pati del Passeig de Gràcia, el proper 25 maig, a les 18h, podreu gaudir d’una experiència única que abraçarà la gastronomia i la literatura de les rimes i els versos. Poesia Gustosa us convida a evocar el sentit del gust, les sensacions i els sabors dels aliments totalment a les fosques!
Com ho fareu? Doncs amb diferents lectures poètiques per part de rapsodes cecs que s’acompanyaran de petites degustacions de menjar preparades especialment per a l’ocasió.
L’exposició L’Art del Menjar dedica una atenció especial a les diferents manifestacions artístiques creades a partir dels anys seixanta i setanta quan el menjar i l'acte de menjar irrompen en l'obra d'artistes que cerquen altres materials, noves conductes, nous criteris per anar més enllà de la representació imitativa de la realitat.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada