dimarts, 26 d’abril de 2011

Festival Internacional de Llibres Il·lustrats, Como pedro por mi casa

Como Pedro por mi casa és un Festival Internacional de Llibres Il·lustrats, organitzat per Julia Pelletier, il·lustradora professional, dedicat íntegrament als llibres il·lustrats per adults, una mostra acurada, el nexe comú de la qual entre els seus participants és la manca de prejudicis a l'hora d'utilitzar el dibuix, la pintura o la il·lustració per narrar.
El Festival entén el llibre com un format obert a múltiples interpretacions: llibre il·lustrat, fanzine, llibre-objecte, novel·la gràfica, llibre d'artista, etc. Les seves úniques premises són la qualitat del treball i l'absoluta novetat a la nostre ciutat; per això es contacta i selecciona material al llarg de tot l'any amb le seves editorials i autors.
Durant sis dies, obres venudes de realitats tant diferents com França, Méxic, Argentina, Noruega, Inglaterra o l'Iran, estaran a La Central del Raval a dispocició del públic, que podrà veure, tocar i llegir aquests treballs, en un entorn que recrea el saló d'una casa particular.
Tot plegat és una aposta per la curiositat i la divulgació. Curiositat de conèixer formes diferents, allunyades o poc usuals, d'explicar la realitat, i de la voluntat de celebrar i compartir-les junts. Durant el festival hi ha un programa d'activitats que inclou conferències i trobades, així com també tallers per a la mainada i els adults.
El festival nº5 tindrà lloc del 23 al 28 de Maig del 2011, com cada any a La Central del Raval.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada