letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 9 de novembre del 2010

Parlem amb... Gioconda Belli

Dimarts, 9 de novembre a les 19h dins de les activitats de Parlem amb... a la Biblioteca Jaume Fuster, Gioconda Belli conversa amb Joana Bonet.
Gioconda Belli va néixer a Managua i és l'escriptora nicaragüenca més reconeguda internacionalment. Ha escrit obres de poesia i novel·la, una memòria i contes per a nens. Ha guanyat el premi de poesia de la Universidad Nacional de Nicaragua i el Premio Casa de las Américas (Cuba).
El 1988 va publicar la seva primera novel·la, La mujer habitada , guardonada amb el Premi de la Fundació de Llibreters, Bibliotecaris i Editors Alemanys i el Premi Anna Seghers de l'Acadèmia d'Arts d'Alemanya. Posteriorment, va publicar Sofía de los presagios (1990), El taller de las mariposas (1992), Waslala (1996), El país bajo mi piel (2001) i El pergamino de la seducción (2005), i l'any 2008, la novel·la El infinito en la palma de la mano, que a Espanya va guanyar el Premio Biblioteca Breve i a Mèxic, el Premio Sor Juana Inés de la Cruz.
L'autora conversarà amb Joana Bonet sobre la seva nova obra El país de las mujeres (guanyadora del premi La otra orilla 2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada