letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dijous, 14 d’octubre del 2010

Munt de Mots, 1r festival de narració oral de Barcelona

Del 16 al 23 d'octubre, podrem gaudir de l'art de la paraula dita, els contes i la tradició oral en el primer Festival de Narració Oral de Barcelona: el Munt de Mots.
Espectacles, xerrades, tallers, exposicions, projeccions, una marató de contes infantils i sessions temàtiques són algunes de les activitats que han preparat des de Munt de Mots a tots aquells que us quedeu embadalits davant una història explicada com cal, com les d'abans. L'art ancestral de la narrativa oral reviu obert a la vostra imaginació.
El Festival comptarà amb més de 60 artistes de la narració oral de diverses nacionalitats (Colòmbia, Cuba, Veneçuela, Gran Bretanya, Xile, Perú, Japó, Uruguai, Mèxic) i d'altres comunitats de l'estat espanyol (Galícia, País Basc, València, Madrid) que, al llarg de tots aquests dies, proposen més de 90 activitats dirigides a tots els públics.
Els espais del Consorci de Biblioteques de Barcelona acolliran un bon nombre de sessions de contes per a adults, i per a nens i nenes, en seus programes Els Viatges de la Paraula i L'Hora dels Contes, així com d'altres cinc sessions planificades especialment per a l'ocasió.
El dissabte 16 d'octubre, es realitzarà al Centre Cívic Pati Llimona la Trobada de Narradores i Narradors que servirà per a estrènyer llaços entre els i les contacontes de la ciutat.
A més a més dels espectacles programats per a cada nit del Festival, el Pati Llimona allotjarà l'espai Cuentod@s, en el qual la participació és lliure i qualsevol persona que vulgui podrà contar un conte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada