letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 21 de març del 2011

Primavera poètica (II)

21 de març, Dia Mundia de la Poesia 
Ja ha arribat el dia. El 21 de març arriba la primavera i, també, la poesia! Perquè avui és el Dia Mundial de la Poesia, declarat per la Unesco.
Des de la Institució de les Lletres Catalanes, amb el recolzament i la col·laboració de tot un seguit d’institucions, impulsen la celebració i organització d’un seguit d’actes, que en sumen més d’una trentena, a diferents poblacions del país. Algunes ja s’han celebrat durant el cap de setmana però avui dia 21 segur que tens alguna lectura o recital a prop de casa o de la feina!
A la ciutat de Barcelona l’acte tindrà lloc als Jardins del Palau Robert, avui dilluns 21 de març a partir de les 18.30h amb la presència de la poeta Marta Pessarrodona, recentment guardonada amb el Premi Nacional de Cultura en Literatura, que farà la lectura del poema Poesia: una visió personal. Aquest poema es llegirà també en diferents llengües.
Tota l’actualitat relacionada amb la celebració d’aquest Dia Mundial es pot trobar al blog des de les lectures i recitals programats arreu del país fins a les traduccions a d’altres llengües dels poemes d’anys anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada