letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 28 de març del 2011

La Llança de Sant Jordi

El passat dilluns dia 21 de març Omnium Cultural es va posar en funcionament la Llança de Sant Jordi, un espai de llibres, on els curiosos, lectors i navegants de la xarxa poden conèixer les novetats editorials en català per a aquest Sant Jordi i fer la seva tria. La Llança, que s’edita per segon any consecutiu, compta amb el suport de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana i la participació directa de prop de 50 editorials.
La Llança és, a més d'un gran aparador virtual, un concurs en què es formula la pregunta: ‘Quin llibre regalaràs aquest Sant Jordi?’ La voluntat d'Omnium amb La Llança de Sant Jordi és donar a conèixer les novetats editorials en català, fer visibles les excel·lents propostes literàries de ficció, no ficció, infantil i juvenil en la nostra llengua i animar els lectors a fer la seva tria. D’aquesta manera, Òmnium Cultural vol contribuir a la lectura i el consum de llibres en català en el context de Sant Jordi.
Com a novetat d'aquest any La Llança també formula una segona pregunta, de la mà del programa Ànima de TV3 que vol reconèixer també la part visual dels llibres: 'Quina és per a tu la millor portada?
La Llança i el període per participar en les preguntes de la campanya té com a data final el divendres 15 d'abril. Els resultats d'aquesta tria popular es faran públics en la festa de La Llança a la Sala Luz de Gas el dilluns 18 d'abril, setmana de Sant Jordi, en la qual participaran, autors, editors i lectors.
Podeu seguir tota l’actualitat i l’activitat d’Òmnium a la xarxa, a Barcelona i arreu de Catalunya des del web de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada