letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dissabte, 25 de setembre del 2010

Argentina, convidat d'honor a la Fira del Llibre de Frankfurt 2010

La Fira del Llibre de Frankfurt, Alemanya, constitueix la trobada més gran del seu tipus al món. La seva història es remunta al segle XV, quan Johannes Gutenberg va inventar la impremta a pocs quilòmetres d'aquesta ciutat. La Fira del Llibre de Frankfurt està destinada fonamentalment a editors, agents literaris i altres actors de la indústria editorial. El públic en general accedeix la Fira els dos últims dies del total de sis que roman oberta.
Anualment assisteixen la Fira més de 250.000 persones, de les quals al voltant de 150.000 són membres de la indústria editorial i a prop de 12.000, periodistes de més de 90 països. Cada any la Fira convida a un país a participar com a hoste honorari en virtut de la seva història literària i el seu cabal cultural. El País Convidat d'Honor té l'oportunitat de presentar la seva potencial editorial i literari, incloent a més de les seves lletres, diferents expressions culturals, artístiques i científiques, així com les seves riqueses naturals i la seva oferta industrial, comercial, turística i esportiva.
Argentina ha estat escollida com País Convidat d'Honor per a l'edició de l'any 2010 de la Fira, 6 al 10 d'octubre, coincidint amb la celebració del Bicentenari de la Revolució de Maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada