letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

divendres, 16 d’abril del 2010

llibres.cat: fons editorials en català

L'any 1991 es va inaugurar, a la seu d'Enciclopèdia Catalana, la llibreria generalista especialitzada en llibres en llengua catalana Proa Espais. El 1998 es va crear el web llibres.cat, portal de referència de la llibreria virtual, igualment especialitzada en llengua catalana.
Des del 2005, gestionada per Fundació Enciclopèdia Catalana i amb seu nova al carrer de Rosselló, 212, de Barcelona, Proa Espais inicia una nova etapa en què l'especialització en llengua catalana comparteix prestatgeria amb una selecció de llibres en altres llengües: castellà, anglès i francès, i obre un espai cultural per a realitzar diferents activitats amb la voluntat de difondre la nostra cultura: tallers, club lector, presentacions de llibres, activitats per a nens i nenes.
El web llibres.cat, renovat l'any 2010, esdevé un web/portal amb un dels fons editorials en català més complets i exhaustius de la xarxa. Engloba també el dia a dia de la llibreria Proa Espais: l'agenda cultural, l'autor del mes i les diferents campanyes que es duen a terme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada