dijous, 8 d’abril de 2010

Món Llibre 2010: Festa del llibre per a nens i nenes

Els dies 17 i 18 d’abril al CCCB, se celebra Món Llibre, un festival de literatura, adreçat a nens i nenes de fins a 12 anys que va néixer el 2005, en el marc de l’Any del Llibre i la Lectura i que, pel seu format i plantejament, és únic a Europa.
Des d’un inici, Món Llibre es va plantejar com un festival del llibre per a infants i joves que fugia del plantejament més comercial d’altres fires existents, tant nacionals com internacionals.
En aquesta edició s’hi sumen més de 40 editorials de literatura infantil i juvenil de la ciutat, però també les biblioteques barcelonines a través del seu Consorci, els espais del CCCB i el MACBA, que obren les seves portes per a l’ocasió, com també les dues llibreries (Laie i La Central) d’aquests dos centres culturals.
Món Llibre aposta, també, per potenciar i innovar en les activitats dirigides als infants sempre vinculades d’una manera o una altra amb el llibre o la literatura. Són molts els artistes de diferents disciplines, molts d’ells exponents de la creació més contemporània, que durant el Festival presenten projectes, espectacles, xerrades o accions que proposen una nova manera de “llegir” el món.
Porta un llibre i el podràs canviar al Mercat d’Intercanvi de Món Llibre.
Entrada gratuïta. Descompte 5 % en la compra de llibres amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques de Barcelona.
Consulteu el programa i el seu facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada