letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimecres, 7 d’abril del 2010

Convocatòria del Premi de Microrelats Picasso en lletra

Quines històries creieu que hi pot haver darrere de les obres de Picasso? Per tal de començar a esbrinar-ho, el Museu Picasso i el projecte LletrA (UOC) us conviden a participar en el Premi de Micorelats Picasso en lletra.
Els microrelats són narracions breus que, en aquesta convocatòria, no podran ocupar més de 1.500 caràcters, espais inclosos. Temàticament s'han d'inspirar en algun d'aquests sis quadres del fons del Museu Picasso de Barcelona:
A partir de l'obra que trieu, heu de relatar una història de ficció o construir un diàleg inspirat en la peça seleccionada.
Hi ha diferents modalitats per edats i idiomes.
Els microrelats s'han d'enviar fins al 23 d'abril, inclòs, mitjançant un formulari i els premis seran lliuratsel 10 de maig, en un acte que es farà a la seu del Museu Picasso de Barcelona i coorganitzat amb la Universitat Oberta de Catalunya.
El jurat que valorarà les obres tenint en compte la qualitat literària, l'adequació a la temàtica proposada i l'originalitat de l'enfocament, a més de la creativitat i la imaginació, l'integren Màrius Serra, Mercè Ibarz, Biel Mesquida, Pepe Serra, director del Museu Picasso, i Llorenç Valverde, vicerector de la Universitat Oberta de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada