letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 23 de març del 2010

Rutes literàries pels parcs naturals aquesta primavera

Natura i literatura aniran de la mà aquesta primavera. L'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona proposa, un any més, un cicle de rutes literàries destinades a conèixer el nostre entorn que es duen a terme en cinc espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals entre els mesos de març i juny.  
Utilitzant la literatura com a fil conductor, l'objectiu d'aquestes rutes és apropar els espais naturals a un públic divers i interessat a aprofundir en la geografia i la cultura del nostre país. Es lliurarà documentació de suport.
Totes les sortides es fan a dos quarts d'onze del matí, tenen una durada d'unes dues hores i mitja i un preu de 3 euros. Les guia l'empresa conèixerBcn, que s'ocupa també les inscripcions.
*Parc de Collserola: 20 de març: Ruta Verdaguer i 27 de març: Vallvidrera i Montalban
*Parc del Garraf: 10 d’abril: Sitges i els modernistes i 24 d’abril: Vilanova i Víctor Balaguer
*Parc Natural del Montseny: 8 de maig: Poetes del Montseny. Literatura popular i culta i 22 de maig: Figaró-Montmany i el modernisme literari: Els sots feréstecs
*Parc de la Serralada de Marina: 5 de juny: Lola Anglada a Tiana i 19 de Juny: El patrimoni literari a la vora del riu i a la perifèria de Barcelona

Totes les rutes i més info aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada