letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

diumenge, 21 de març del 2010

La Paraula al Pati Llimona

Si ets amant de la paraula, oral o escrita, al Pati Llimona hi trobaràs espais on compartir amb persones com tu la teva afició. Des de l'àrea de formació ofereixen tallers de relat, de conversa, de contes... adequats als diferents nivells.
La paraula és l'eix central de diversos projectes realitzats al centre. A la primavera podem gaudir del Festival Poètiques, que inclou activitats relacionades amb la poesia, tant oral com escrita. A la tardor, el projecte de Pren la paraula al pati fa les delícies de grans i petits.
Els dissabtes, el taller Cuentaconmigo t'inicia en l'art de la narrativa oral. El primer i últim dijous de cada mes, el Cuentod@s dóna l'oportunitat als novells de fer la seva primera aparició en públic. I anualment, Solocontigo convida els professionals de la narrativa a fer mostra dels seus darrers espectacles.

Aquest dijous, 25 de març, tornem a tenir una nova oportunitat per venir a emparaular històries i per a escoltar-ne moltes més amb Cuentod@s, espai de narradors i narradores, conduït per Rubén Martínez.

Centre Cívic Pati Llimona
Carrer Regomir, 3. 08002 Barcelona
web i contacte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada