letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimecres, 22 de juny del 2011

Retorno a... pels que volen veure la ciutat amb una mirada diferent

2010 
Aquestes són unes guies diferent per a gent diferent. Persones que volen tornar a una ciutat i veure-la amb una mirada nova, original, lluny dels circuits habituals i sempre massificats.
Els autors d'aquesta guia tan especial, un reconegut analista de tendències i una investigadora i professora experta en Estètica, ens animen a recórrer aquestes dues ciutats amb altres ulls, a descobrir espais inesperats, locals poc bulliciosos on asseure's a llegir o cantonades recòndites per veure passar la vida. I això sense oblidar els bàsics, els principals museus i espais culturals, els restaurants i bars amb el millor ambient, les tendes més cool, dels que també ens donen una visió diferent.
A Paris podem tornar a recórrer la rue Lepic de la mà d'Amélie, saber per què la mítica plau Vendôme dóna forma al flascó del Chanel Nº5, moure'ns pel París de Daft Punk o visitar l'edifici en el qual va viure Proust després de recobrir totes les parets de suro per aïllar-se de qualsevol soroll.
I si vas a Londres no t'agradaria recórrer el barri de Kensington de la mà de Virginia Woolf? I visitar algun dels mercats que freqüenta Bridget Jones o el City Hall de Norman Foster? I seguir les petjades del luxe d'Alexander McQueen o Vivienne Westwood?
És hora de retornar a París o Londres fer-ho amb una mirada diferent. Gaudiu-m’ho!
Suggeriment de Glow

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada