letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dissabte, 18 d’abril del 2009

Festa del llibre infantil Món Llibre

La cinquena edició de Món Llibre omplirà durant tot el cap de setmana el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Plaça de Joan Coromines (situada a l’interior del CCCB) i el Macba de llibres, autors, il·lustradors, i de propostes lúdiques (pdf) perquè els més menuts facin un viatge particular al món dels llibres. Món Llibre és organitzat per l'ICuB i compta amb la col·laboració d'editorials de la literatura infantil de tot el país.

A més d’una selecció de vuit-cents llibres, la festa inclourà diversos espais de lectura, contacontes, un gran mercat d’intercanvi, un racó per aprendre a dibuixar amb els joves il·lustradors de l'Escola Massana, espectacles, tallers i un minifestival de cinema literari. Els participants que vulguin podran rebre també l’assessorament d’un grup d’especialistes en literatura infantil i els majors de nou anys disposaran d’un espai amb videojocs, cinema manga, tallers de còmic i de Photoshop, trobades amb autors, etc. Per primera vegada, a més, Món Llibre oferirà als assistents unes jornades de portes obertes a les instal·lacions del Macba.

Un dels reclams d’aquesta edició de Món Llibre és la presència de l’autora i il·lustradora britànica Leigh Hodgkinson, directora d’art de la popular sèrie de la BBC Charlie and Lola, de Lauren Child, i autora d’àlbums il·lustrats com Gat Colin (editada en català i castellà per Coco Books). A la festa hi assistiran també artistes de diferents disciplines, com Perejaume, D'callaos o Stella Velilla, que reflexionaran sobre la literatura i sobre alguns llibres seleccionats per les editorials participants. L’entrada a la festa és gratuïta, però les places són limitades.

Font: Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada