letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dissabte, 25 d’abril del 2009

Sant Jordi 2009, els més venuts

Ficció en català,
Els homes que no estimaven les dones, de Stieg Larsson; El silenci, de Gaspar Hernàndez (premi Josep Pla), i L'últim home que parlava català, de Carles Casajuana (premi Ramon Llull).

La novel·la juvenil més venuda,
Viatge en el temps, de Geronimo Stilton.

No ficció en català,
l'assaig Crònica de la independència, de Patrícia Gabancho, seguit dels llibres d'Albert Casals, El món sobre rodes, i de Joan Majó, No m'ho crec,

També han estat molt venuts aquest any els llibres de futbol, amb els títols Crackòvia (que és el llibre del programa futbolístic que fan Toni Soler, Pau Escribano i Joan Rufas); Guardiola, de Jaume Collell, i La pilota no entra per atzar, de l'ex directiu del Barça Ferran Soriano.

Ficció en castellà,
els dos primers volums de la trilogia Millenium de Stieg Larsson (Los hombres que no amaban a las mujeres i La chica que soñaba con una cerilla y un bidón de gasolina) i la novel·la La soledad de los números primos, de Paolo Giordano.

No ficció en castellà,
l'assaig Anatomía de un instante, de Javier Cercas (el qual és també l'escriptor que més llibres ha signat al llarg d'aquesta diada de Sant Jordi), seguit de La crisis Ninja, de Leopoldo Abadía (un llibre sobre la crisi financera), i de Todos mis hermanos, del waterpolista olímpic Manel Estiarte.

En números generals, els llibres més venuts de tot aquest Sant Jordi són les dues novel·les de Larsson i l'assaig de Cercas.
Font: El blog del Sr. Boix (segons publica el diari La Vanguardia)
Fotografia: Marc Arias. La Vanguardia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada