letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 28 de desembre del 2010

Espai Verbàlia a la Fnac El Triangle amb en Màrius Serra

Aquells que sempre presumeixen que dominen els jocs de paraules, que poden amb tots els mots encreuats i que no hi ha ningú que us guanyi al Scrabble, avui dimarts 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, tenen una cita amb Màrius Serra.
A la Secció de Llibres de Butxaca de la Fnac El Triangle hi haurà un espai Verbàlia en el qual, a partir de les cinc de la tarda, Màrius Serra s’enfrontarà a tothom que vulgui guanyar-lo en dues micropartides exprés dels Jocs Reunits Verbàlia. Oriol Comas, coautor de Verbàlia, el joc assessorarà els rivals perquè puguin derrotar Màrius Serra, i un marcador consignarà els resultats del gran repte verbívor.
D’aquesta manera, Serra i Comas proposen una manera lúdica de reivindicar la immersió lingüística, després de la “llufa” en forma de sentència del Tribunal Suprem. Tal com diuen aquest parell de verbívors, “no és pas cap innocentada que aquesta institució posi en qüestió aquest mètode fonamental per explicar la cultura catalana de finals del segle XX”.

2 comentaris:

  1. Va ser una gran tarda! Aquí teniu algunes fotografies http://www.facebook.com/album.php?aid=24611&id=123145767749693&ref=mf

    ResponElimina