letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 13 de desembre del 2010

III i IV edició de ReVox, noves experiències en la poesía sonora

Disseny de: Disseny d’Angel Uzkiano
projectes poètics sense títol – propost.org presenta la tercera i la quarta edició de ReVox, que tindran lloc a l’Arts Santa Mònica i La Fontana el 14 i el 15 de desembre.
ReVox és un programa regular per a la poesia sonora europea actual que des de 2009 presenta anualment dues edicions amb els autors que estan definint les noves formes de fer poesia i experimentar amb el so. És la primera vegada que el cicle es presenta també a Madrid.
El dimarts 14 a les 19.30h a l'Arts Santa Mònica actuaran el poeta i DJ brasiler establert a Berlín Ricardo Domeneck, que barreja vídeo i poesia, i el poeta i musicòleg belga Jelle Meander, que experimenta en les fronteres entre la música i la poesia. Pel que fa als autors locals, actuaran a Barcelona el poeta Albert Balasch acompanyat del guitarrista Hans Laguna.
El dimecres 15 de desembre a les 20h a l'Espai Jove La Fontana el poeta francès Anne-James Chaton presentarà al costat del músic electrònic alemany Alva Noto i el guitarrista de The Ex Andy Moor el projecte Décade, una confluència entre veu, electrònica i experimentació que es presenta per primera vegada a l’Estat espanyol i que és la proposta més destacada d’aquestes dues edicions de ReVox.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada