letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 13 de desembre del 2010

Parlem amb... Umberto Eco conversa amb Mònica Terribas

El dimecres 15 de desembre Biblioteques de Barcelona organitza una trobada entre Umberto Eco i Mònica Terribas. La conversa començarà a les 19h a la Biblioteca Jaume Fuster.
Umberto Eco (Alessandria, Itàlia, 1932) és crític literari, assagista i semiòleg de renom internacional, i actualment és titular de la càtedra de Semiòtica i director de l'Escola Superior d'Estudis Humanístics de la Universitat de Bolonya. El seu primer assaig va ser Apocalípticos e integrados i amb el pas del temps la seva labor en aquest gènere ha consolidat el seu prestigi com a destacat pensador atent a l'actualitat. El 1980 va triomfar amb El nombre de la rosa, novel·la que el va convertir en un autor molt apreciat tant per la crítica com pel gran públic.
Més endavant va publicar El péndulo de Focault, La isla del día de antes, Baudolino i La misteriosa llama de la reina Loana.
En el terreny de l'assaig i la filosofia, Umberto Eco ha escrit fonamentalment sobre semiòtica, lingüística, estètica i moralitat. La seva obra està recollida a Lumen. Ara es publica El cementerio de Praga (Lumen) / El cementiri de Praga (Rosa dels Vents).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada