letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dilluns, 30 d’agost del 2010

La Casa del Llibre obre una botiga davant del Mercat de la Boqueria

Fotografía: Marta Pérez (Avui/El Punt)
La Casa del Llibre acaba d'obrir una nova botiga a la rambla de Sant Josep, 88-94, just a l'altura del Mercat de la Boqueria. Es tracta d'una llibreria generalista que disposa d'aproximadament 950 metres quadrats i un fons de setanta mil llibres. Tot i que s'adreça a un públic bàsicament barceloní, han disposat un apartat per al públic estranger, amb força llibres d'arquitectura, sobretot de Gaudí, guies turístiques de Barcelona, així com narrativa de butxaca en anglès i en francès.
Una de les apostes de la botiga, que s'inaugurarà oficialment el pròxim 8 de setembre són els llibres infantils i juvenils. Per això han disposat d'una sala que dóna sobre la Rambla decorada amb colors llampants i amb una taula baixa perquè els més petits puguin asseure's i fullejar llibres tranquil·lament.
Una altra de les novetats de la llibreria és que dedica un espai central a la venda de llibres digitals amb una sèrie de bancs amb pantalles tàctils on els clients podran veure si el llibre que busquen es troba també en format digital i se'l poden descarregar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada