letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimecres, 20 de juliol del 2011

Llegir, escriure, mirar: Cursos d'especialització a La Central

La llibreria La Central inicia la primera temporada d'Acadèmia La Central, lloc de trobada i diàleg en el qual descobrir de nou el poder creatiu de les coses essencials. Per això tres paraules defineixen el seu propòsit: llegir, escriure i mirar.
Per aquesta primera temporada ens proposen tres cursos o línies d'especialització: Lectura creativa, Escriptura aplicada i Imatge i paraula.
Cadascuna d'aquestes línies està composada per diferents mòduls de caràcter trimestral, centrats en temes més o menys específics, que constaran de deu sessions setmanals cadascun. Aquests mòduls tindran un professor únic. A Lectura creativa i a Imatge i paraula, a banda dels tres mòduls trimestrals n'hi haurà un més, que abarcarà el curs al complet, i que també constarà de deu sessions:  
A Lectura creativa aquest mòdul anual duu per títol La ficció com a cànon cultural on tots els participants seran escriptors convidats i parlaran de novel·les que no només han passat a la història sinó que han marcat la percepció i la comprensió de la nostra societat en general.
A Imatge i paraula aquest mòdul duu per títol L'univers serial on també els participants seran convidats i el que faran serà parlar de sèries de televisió que han marcat la nostra concepció cultural i que serveixen, o que han servit, per entendre una mica millor el món.
El dimecres 14 de setembre, a les 19h, a La Central, Mallorca 237, organitzen una sessió informativa per explicar-nos tots els detalls. Mentrestant podeu consultar el fulletó informatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada