letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 8 de febrer del 2011

Apadrina un llibre

L’Ateneu Barcelonès ens proposa apadrinar incunables, manuscrits, cartes, autògrafs, primeres edicions, opuscles i facsímils rars, llibres del S. XVI, XVII o XVIII que formen part de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès per poder restaurar i conservar aquest patrimoni bibliogràfic, ja que la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès no compta amb els recursos necessaris per restaurar-los.
L’apadrinament està obert a tota la ciutadania i es pot realitzar a través del formulari que trobareu a la pàgina web de la Biblioteca. A més de l’exercici solidari de salvar el patrimoni bibliogràfic català que es troba a l’Ateneu Barcelonès hi ha d’altres avantatges i reconeixements com que el nom del padrí consti a la caixa de preservació on es guardarà el llibre una vegada restaurat, se sortejaran lots de llibres entre els participants i el padrí gaudirà de la deduccció del 40% en la declaració de la Renda, entre d’altres.
La llista de documents és àmplia i la conformen els documents en un estat molt deteriorat i amb gran valor patrimonial. Podeu accedir a la llista fent clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada