letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dimarts, 8 de setembre del 2009

Imagina: regala contes

Imagina, contacontes, va néixer a finals de 2003, gràcies a un interès comú: la narració oral. O per dir-ho de manera més acurada, a diversos interessos comuns: la literatura, la tradició, les rondalles, les identitats... Tal com elles mateixes expliquen:

Ja fa cinc anys, vam encetar l’aventura de la paraula i ens vam endinsar en el món de la narració oral. Vam crear un grup i vam arrencar a caminar... Des d’aleshores, hem explicat centenars de contes per a totes les edats, a llocs diversos. Contes d’aquí, d’allà i del mig. De por, d’amor, d’humor. Contes de Juan José Millás, de Pere Calders, de Gabriel García Márquez, de Mercedes Abad, de Quim Monzó i tants altres. Contes nostres, contes d’amigues i amics, en fi, contes de tota mena. I ara s’obre davant nostre una nova etapa. Una època a dues veus, que no es tanquen als milers de veus que ens envolten. I des d’aquest petit espai, intentarem compartir tot allò que ens mou i ens apassiona d’aquest món immens que és la narració oral.

Expliquen contes per a infants, per a públic adult, per a tothom que les vulgui escoltar! Expliquen a biblioteques, a escoles, a festes d’aniversari, a bars i restaurants, a festes majors, en persona i per telèfon... Expliquen en català, en castellà i en anglès.

Aquí teniu el seu blog i el seu dossier de presentació.
Si encara no sabeu que és un Tasticontes aquí ho podreu veure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada