dilluns, 15 de febrer de 2010

Blackie Books, a dog is born.

BLACKIE BOOKS, com ells mateixos diuen, és un nou segell editorial posat en marxa per Jan Martí (Barcelona, 1982), que va estudiar filosofia i ara és músic. L’objectiu final d'aquest projecte no està decidit: deixarem que els llibres s'ocupin de l’assumpte, però segurament acabi tenint veure amb el que entenem per bellesa (1).
Pel camí, tractarem de fer de l'actitud el nostre mètode i del desconcert el nostre hàbitat (2), amb la qual cosa el més sensat serà dir que l'objectiu de Blackie Books és que els seus llibres, de moment, vulguin:
     a - despistar les prestatgeries
     b - saltar de les prestatgeries
     c - provar moltes prestatgeries
     d - passar la nit en les prestatgeries d'uns altres (3)
Publicarem literatura, és a dir, el que creiem que és literatura, però també assaig divulgatiu o del tipus anomenat ‘radical’, manifestos d'ahir, avui i sempre, llibres infantils, creadors o destructors de tendències, i qualsevol cosa que pugui fer pensar o emocionar. I si ven, millor. No tenim prejudicis en aquest sentit (4).

NOTES Al PEU:
(1) - Que és una mica a mig camí entre la Veneri de Botticelli i Carlos Baute.
(2) - Com la botiga
(3) - I fer un pijama party
(4) - De fet, volem forrar-nos i ser P.I.M.P.s.

2 comentaris:

  1. us recomano el llibre Cosas que los nietos deberían saber, de Blackie Books i atenció a les recuperacións que tenen previstes pels propers mesos ...

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies dani.
    La veritat és que m'han parlat molt bé d'aquest llibre així que haurem d'anar a buscar-lo.
    Bona lectura

    ResponElimina