letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dijous, 16 d’abril del 2009

Polipoesia a Golferichs

Des del centre cívic Golferichs, proposen una nova mirada al món de la poesia amb una sèrie d’espectacles poètics de petit format i amb molt poca vergonya.

Els divendres a les 21h. Sala Actes, El Xalet.

17 d’abril de 2009
EL SOBRINO DEL DIABLO
“CÓMO ACABAR DE UNA VEZ POR TODAS CON LA CULTURA”Filòleg i roquer, Juan Gómez va canviar les aules pels escenaris, des d’on aboca les seves cançons plenes de reflexions àcides i brillants. En aquest espectacle, ens presenta un recull de cançons on desmitifica la filosofia, la història, la lingüística o l’astronomia. Un espai proper en el que s’estableix un continu contacte entre el públic i l’artista (sense components sexuals, no pensin malament).Intèrpret: Juan Gómez.

http://www.elsobrinodeldiablo.com/ http://www.myspace.com/elsobrinodeldiablo

22 de maig de 2009
HUMAN TRASH + LA PUBILLA DALTÒNICA

“POLIPALETA!”Cabaret poètic que pretén despullar-nos de les nostres divinitats i deixar-nos en calces emocionals. Elles tenen les formes d’una monja moderna i l’ànima d’un clown una mica pervers. Mitjançant una àcida lectura de textos i un seguit d’accions poètiques delirants, viurem una tendra sàtira sobre els nostres costums, maneres i sentiments quotidians. Un desastre de poètiques proporcions, vaja...Intèrprets: Txus Garcia, Human Trash, i Laura Gutiérrez, la Pubilla Daltònica.
http://blocs.tinet.cat/blog/human-trash

12 de juny de 2009
ACCIDENTS POLIPOÈTICS

“MÁS TRISTE ES ROBAR. POESIA PARA GENTE QUE NO LEE POESIA”L’humor, el ritme, els objectes quotidians i les accions minimalistes són el material d’aquest recital de poesia a dues veus amb textos propis. Si es pot vendre un sifó com si fos poesia, perquè no vendre poesia com si fos un sifó? Intèrprets: Rafael Metlikovez i Xavier Theros.
http://usuarios.lycos.es/accidents/
http://blogdeaccidentspolipoetics.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada