letter G letter A R letter N letter a big T letter X letter A

dissabte, 22 de gener del 2011

BCNegra 2011: Trobada de Novel·la negra de Barcelona

Del 31 de gener al 5 de febrer de 2011
"El cas Wikileaks ens ha esclatat a la cara just al final d'aquest any passat. És una història real que té els ingredients del thriller més fascinant. A través de la filtració dels cables del Govern nord-americà, hem descobert allò que s'amaga darrere els somriures diplomàtics i hem pogut saber com les gasta el poder. Desbordats per una realitat que a vegades sembla que superi la millor ficció, també ens adonem que seguirem necessitant més ficcions perquè ens ajudin a entendre més bé la realitat: vivim en un món canviant, incert, i tenim encara moltes coses per descobrir...
Els convidats que presentem en aquesta sisena edició de la Trobada de Novel·la Negra de Barcelona ens parlaran d'espies i de Barcelona com a singular epicentre del «gran joc» mundial.
També ens ensenyaran com es dibuixa el retrat robot d'un sospitós i ens explicaran què destaca de la novel·la negra alemanya i dels nous narradors britànics i bascos, així com dels autors suecs, que no deixen de sorprendre'ns amb més trames plenes de sang i fetge. La noves collites en castellà i català vindran encapçalades per Andreu Martín, VI Premi Pepe Carvalho, punt de referència del gènere negre i criminal al nostre país. I no deixarem d'estar atents a allò que més us interessi, a vosaltres, els autèntics protagonistes de la trobada: els lectors.
Com diem cada any, si és febrer i es parla de narrativa negre i criminal, només podem ser a Barcelona. Que ningú no encengui el llum...; aquesta setmana la lectura la farem a les fosques."
Paco Camarasa
Comisari de BCNegra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada